<

Nyelv:

ECO-FRAME SYSTEM

Az ECO Frame Szűrőbetét a légtechnikai táskás szűrőbetétek újragondolása környezetvédelmi szempontból.

A hagyományos szűrőbetétek kerete horganyzott fémből vagy műanyagból készül, amelyek fixen ragasztva nem bonthatók, így a veszélyes hulladéknak minősülő szűrőt és a hozzá tartozó keretet is el kell dobni.

Az ECO Frame szűrőrendszer beépítésekor a kereteket első alkalommal kell megvásárolni, ezután a betét, illetve a zsebek cserélhetők, ami már rövidtávon is megtakarítást és felelősebb hulladékgazdálkodást eredményez. Az elszállítandó szűrőanyag az ECO Frame esetében égetőben teljesen megsemmisíthető, másrészt mind terjedelemben, mind súlyban kisebb mint a hagyományos szűrők, mivel a szűrőkeret a felhasználónál marad.

Mindez azt jelenti, hogy a hagyományos szűrőkkel szemben, szűrőbetétenként, átlagosan 1 kilogrammal kevesebb környezeti terhelés érhető el.

A szűrők az EN779-es szabvány szerinti besorolás alapján G4-től F9 szűrési finomságig érhetők el, A keretek anyaga porfestett acél, mellyel élethosszig tartó üzemidő alatt, nem szükséges fém hulladék elszállítása. Csak a betét elszállítása szükséges, ami 100%-ban megsemmisíthető! Bármilyen standard, vagy egyedi méretben készülhet 25 vagy 20 mm-es vastagságban.

Üzembe helyezés: Használat során a hagyományos szűrőbetétekhez hasonlóan, a szűrő falba csúsztatva kell installálni a szűrőbetéteket. A szűrőcsere alkalmával, egyszerű művelettel távolítható el a használt szűrőbetét, majd néhány mozdulattal fel lehet helyezni a keretre a zsebeket.

A szűrőbetétek gyártását és szállítását rövid határidővel biztosítjuk, akár just in time rendszerben, illetve vállaljuk a szűrők beszerelését, a hulladék elszállítását, vagy rövid demó szerelés keretében a szűrőcsere folyamatának bemutatását

Az ECO Frame rendszerrel nem csak fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá válik a karbantartási folyamat, hanem már rövidtávon megtérülés érhető el a hulladékgazdálkodási költségekben.

Kérjen ajánlatot most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!