<

Nyelv:

Üzemeltetés és karbantartás

Komplett szűréstechnikai menedzsment csomagunk részeként kínáljuk karbantartási és üzemeltetési szolgáltatásainkat. Vállaljuk porleválasztó egységek takarítását, szűrőpatronok és zsákok cseréjét, szűrőházak átalakítását és beüzemelését. Szolgáltatásunk egyaránt kiterjed a termelési folyamatban megtalálható, illetve a létesítmény üzemeltetéshez kapcsolódó és a kibocsátást érintő (levegő, szennyvíz) berendezések karbantartására, takarítására. Portfóliónkban szerepel hűtő-fűtő és szárító berendezések karbantartása és javítása, légtechnikai rendszerek karbantartása, tisztítása és fertőtlenítése a gyógyszeripar, az élelmiszeripar és az autóipar minőségi elvárásainak megfelelően. A folyadékszűrő rendszerek tisztítása, karbantartása mellett szükség esetén – a szűrők cseréjét követően – a használt szűrők elszállítását is elvégezzük.

Kiemelt referenciák

Sanofi – Aventis Zrt.

A Sanofi Gyógyszergyár veresegyházi telephelyén a porleválasztó rendszer és a hozzá tartozó légtechnikai csőrendszer teljes karbantartását és komplett tisztítását végeztük.

A folyamat során a nyomásértékek, lefúvatások beszabályozását és a szűrőpatronok cseréjét is kiviteleztük, valamint a veszélyes anyagok deponálása is megtörtént.

Aquarius-Aqua Kft.

A megbízás egy rozsdamentes tartály komplett cseréjére szólt. A rozsdamentes tartály erősen korrodálódott, ezért polipropilén tartállyal váltottuk ki. A tartály cseréje a komplett csővezetékekkel és gépészettel együtt történt. A 24 órás nyomáspróbát követően a teljes kiviteli tervdokumentációval történt meg az átadás.

Jeld-Wen Magyarország Kft.

A feladat egy porleválasztó egység átalakítása, hozzá tartozó szűrőkosarak és szűrőzsákok gyártása, szállítása és komplett cseréje volt. A korábbi szerkezeti konstrukció, illetve a zsákok elhasználódása nem tette lehetővé a szűrő hatékony használatát. A régi zsákszűrők eltávolítása után 490 darab új merevítő kosár és antisztatikus szűrőzsák került beépítésre.

 

Küldjön üzenetet most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!