<

Nyelv:

Pályázat GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02121

Rimóczi és Társa Szűrőbetéteket Gyártó, Tervező és Szolgáltató Kft.                                                   

2022 | 11 | 02

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

GINOP-3.2.2-8-4-16-2020-02121 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása – “Dyntell.ERP Vállalatirányítási Rendszer bevezetése a Rimóczi és Társa Kft-nél”

A Pénzügyminisztérium, mint támogató által 2016. december 7-én meghirdetett Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívása keretében a Rimóczi és Társa Szűrőbetéteket Gyártó, Tervező és Szolgáltató Kft. „Dyntell.ERP Vállalatirányítási Rendszer bevezetése a Rimóczi és Társa Kft-nél” címmel beadott projektje támogatást nyert. A projekt elszámolható összköltsége 44.697.200.- Ft, melyből a vissza nem térítendő támogatás összege 17.878.880.- forint, vagyis a támogatás intenzitása 40%.

A projekt fő megvalósítási helyszíne: 3742 Rudolftelep, József Attila u. 5.

A projekt befejezésének tervezett napja: 2022.06.30.

 

A támogatott projekt keretében bevezetett korszerű, egységes vállalatirányítási rendszer segítségével a Rimóczi és Társa Kft. rudolftelepi telephelyén működő üzemének gyártási, kereskedelmi és ügyviteli folyamatai is egy magasabb szintre lépnek. A Dyntell.ERP lehetőséget nyújt a beszerzési, gyártási, értékesítési, logisztikai terület, humán erőforrás menedzsment, kontrolling, pénzügy-számvitel és az elektronikus iratkezelés egy rendszeren belüli kezeléséhez, nyilvántartásához. Ennek köszönhetően mind időben, mind a releváns adatok pontosságában, rendelkezésre állási struktúrájában, illetve a monitorozhatóság tekintetében is más minőségű lesz az adatkezelés, amely az egész cég működésére pozitív hatással lesz. Az új rendszer bevezetése által mindennemű adatszolgáltatás, adategyeztetés vagy adatcsere tekintetében cégünk különböző telephelyei egymáshoz és a cégen kívüli, egyéb rendszerekhez is könnyebben kapcsolódhat, amellyel jelentősen könnyebbé válik a külső felek általi minősíthetőségünk, vagy más szakmai vagy egyéb jellegű, esetleg nemzetközi szintű szervezetekben való megjelenésünk, részvételünk. A jelen projekt – azon keresztül, hogy hozzájárul a cég meglévő, már kevésbé korszerű informatikai rendszerének javításához – segíti a hazai KKV-k fejlődését, így azoknak a gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítését. Mivel munkahelyek megtartását eredményező beruházás valósul meg, így a projekt következtében a területi különbségek csökkennek, ami ezzel együtt hozzájárul a térségi felzárkóztatáshoz és a helyi gazdaság megerősítéséhez is.