<

Nyelv:

Teljes körű ipari szűréstechnikai és karbantartási megoldások az ÖN igényei szerint 1991-óta

        

Cégünk 1991 óta magas minőségű ipari szűréstechnikai termékek mind standard, mind pedig az egyes üzemi igényeknek megfelelően egyedi méretben történő gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A termékportfóliónkban megtalálható levegő-, folyadék- és porszűrők előállítása mellett teljeskörű műszaki, tervezési, kivitelezési és karbantartási feladatok ellátását is végezzük. Fő célunk, hogy komplett szűréstechnikai megoldásokat biztosítsunk partnereink részére, és igény esetén professzionális szerviz- és készletezési szolgáltatással segítsük partnereinket.

Célkitűzésünk, hogy a gyógyszeripar, az autóipar, az élelmiszeripar, a vegyipar és a speciális felhasználók, illetve az ipar többi szereplőjének igényeit tökéletesen felmérjük és megértsük, így számukra olyan megoldásokat kínáljunk, melyek maradéktalanul kielégítik szűréstechnikai elvárásaikat, oly módon, hogy az egyedi igények alapján állítjuk elő saját gyártású és saját fejlesztésű gyártatott termékeinket.
Termékpalettánk magába foglalja a professzionális légtechnikai, folyadék- és porszűréshez elengedhetetlen szűrőbetéteket, felszereléseket és kiegészítőket, illetve a gyártástechnológia során használt folyamatszűrőket.

Magyarországon két telephelyen rendelkezünk modern gyártóegységgel és további két raktárral. A gyártási folyamatban jelenleg 40 munkatársunk vesz részt. A beérkező gyártási igényeket gyorsan és rugalmasan teljesítjük. Mindezek mellett – komplett szűréstechnikai csomagot kínálva partnereinknek – nem saját gyártású, forgalmazott termékeink ellátására csak megbízható, prémium partnerekkel szerződünk. A szűréstechnikai beszállítóink száma jelenleg közel 30, akik különböző európai szűrő- és alkatrészgyártó vállalatok.

Filtermenedzsment szolgáltatásunkkal – a termelési és karbantartási igényekhez szinkronizálva – biztosítjuk a szűrők és a hozzájuk kapcsolódó berendezések ‚just in time’ rendszerű gyártását, cseréjét, karbantartását, raktározását, illetve szükség esetén egyedi szállítását.

A szűrőszállítás mellett – előzetes felmérést és szerződéskötést követően – elvégezzük a szűrőcserét, a szűrőtakarítást és a szűrőberendezések karbantartási, üzemeltetési feladatait. Vállaljuk a szűrőberendezések minősítési és mérési feladatait, előre egyeztetett rendszerességgel mérjük a szűrőegységek paramétereit (nyomásesés, szűrési hatékonysás mérése, szivárgásvizsgálat stb.), és nem megfelelő szűrési teljesítmény, elhasználódás esetén cseréljük a szűrőt vagy magát a szűrőegységet.

Vállaljuk hűtő-fűtő és szárító berendezések karbantartását és esetleges javítását, légtechnikai rendszerek karbantartását, tisztítását és fertőtlenítését gyógyszer- és élelmiszeripari minőségben.

Létesítmény gazdálkodás menedzsment szolgáltatási csomagunk keretén belül vállaljuk üzemek, épületek teljes karbantartási és üzemeltetési feladatait. Vállaljuk a komplett üzem, gépészeti, villamos egységek és az üzemhez tartozó kiszolgáló egységek takarítását, teljes körű kertészeti karbantartását, őrző-védő, felügyeleti feladatok ellátását.

Szolgáltatásunk egyaránt kiterjed a termelési folyamatban megtalálható, illetve a létesítmény üzemeltetéshez kapcsolódó és a kibocsátást érintő (levegő, szennyvíz) berendezések karbantartására, takarítására, illetve a teljes épületvillamossági karbantartásra, illetve vállaljuk üzemek teljes körű robbanásbiztonság-technikai üzemeltetését .

Szakképzett munkatársaink megfelelő tudással, tapasztalattal végzik munkájukat robbanásveszélyes környezetben, annak érdekében, hogy megóvjuk a természetet, környezetet és a termelést az esetlegesen fennálló robbanás veszéllyel szemben. Mérnökeink, technikusaink ATEX minősítéssel rendelkeznek.

Csapatunk eltökélten, nagyfokú odafigyeléssel és precizitással végzi a mérnöki, szervizelési és karbantartási munkálatokat a robbanásveszélyes környezet előírásainak megfelelően.

Küldetésünk, optimális szűréstechnikai termékekkel és szolgáltatásokkal hozzájárulni a környezettudatos és gazdaságos ipari termeléshez, mely így élhetőbb környezetet biztosít, és megfizethető árszintű termékekkel szolgálja az emberek mindennapjait.

partnerek

Küldjön üzenetet most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!