<

Nyelv:

Üzemeltetés és karbantartás

Komplett szűréstechnikai menedzsment csomagunk részeként kínáljuk karbantartási és üzemeltetési szolgáltatásainkat.

Tapasztalt karbantartó csapatunk vállalja porleválasztó egységek takarítását, szűrőpatronok és zsákok cseréjét, szűrőházak átalakítását és beüzemelését.

Létesítmény gazdálkodás menedzsment szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk üzemek, épületek teljes karbantartási és üzemeltetési feladatait. Vállaljuk a komplett üzem, gépészeti, villamos egységek és az üzemhez tartozó kiszolgáló egységek takarítását, teljes körű kertészeti karbantartását, őrző-védő, felügyeleti feladatok ellátását.

Szolgáltatásunk egyaránt kiterjed a termelési folyamatban megtalálható, illetve a létesítmény üzemeltetéshez kapcsolódó és a kibocsátást érintő (levegő, szennyvíz) berendezések karbantartására, takarítására, illetve a teljes épületvillamossági karbantartásra. Vállaljuk hűtő-fűtő és szárító berendezések karbantartását és esetleges javítását, légtechnikai rendszerek karbantartását, tisztítását és fertőtlenítését gyógyszer- és élelmiszeripari minőségben. Folyadékszűrő rendszerek tisztítása, karbantartása mellett szükség esetén a szűrők cseréjét, a használt szűrők elszállítását is elvégezzük.

Kiemelt referenciák

Sanofi – Aventis Zrt.

A Sanofi Gyógyszergyár veresegyházi telephelyén a porleválasztó rendszer és a hozzá tartozó légtechnikai csőrendszer teljes karbantartását és komplett tisztítását végeztük.

A folyamat során a nyomásértékek, lefúvatások beszabályozását és a szűrőpatronok cseréjét is kiviteleztük, valamint a veszélyes anyagok deponálása is megtörtént.

Aquarius-Aqua Kft.

A megbízás egy rozsdamentes tartály komplett cseréjére szólt. A rozsdamentes tartály erősen korrodálódott, ezért polipropilén tartállyal váltottuk ki. A tartály cseréje a komplett csővezetékekkel és gépészettel együtt történt. A 24 órás nyomáspróbát követően a teljes kiviteli tervdokumentációval történt meg az átadás.

Jeld-Wen Magyarország Kft.

A feladat egy porleválasztó egység átalakítása, hozzá tartozó szűrőkosarak és szűrőzsákok gyártása, szállítása és komplett cseréje volt. A korábbi szerkezeti konstrukció, illetve a zsákok elhasználódása nem tette lehetővé a szűrő hatékony használatát. A régi zsákszűrők eltávolítása után 490 darab új merevítő kosár és antisztatikus szűrőzsák került beépítésre.

 

Küldjön üzenetet most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!