<

Nyelv:

MANTI® CERAMIC Hővédő bevonatok

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk, a Rimóczi és Társa Kft, stratégiai partnerként együttműködve, a MANTI® CERAMIC technológia hivatalos forgalmazójaként részese lehet egy forradalmian innovatív hőszigetelő, hővédő rendszer piaci bevezetésének. A termékcsalád rendeltetése, hogy a hagyományos hővédelmi megoldásoktól eltérően, újszerű, innovatív megoldást kínáljon a különböző hővédelmi feladatokra. A vékonyréteg bevonatok alkalmazhatók a legtöbb hővédelmi problémára, legyen az lakó- és közösségi épületek, technológiai célú berendezések, vagy speciális felületek hővédelme. Műszaki karbantartó csapatunkkal a teljes folyamatot elvégezzük, a tervezéstől a kivitelezésig.

A MANTI® CERAMIC egy vékony rétegű, kerámia alapú hővédő anyag. Fő komponensei a nanotechnológiával — magas hőmérsékleten — előállított mikroméretű kerámiagömbök, amelyeket vákuumos üreg tölt ki. Az üreges vákuum mikrokerámia gömbök a nanoméretű falvastagságuk révén szinte teljes mértékben gátolják a hő áramlását.

A MANTI® CERAMIC bevonatok kettős hővédelemet biztosítanak. Egyrészt nagymértékben fékezi a bevont falfelületek hőfelvételét, másrészt pedig a kerámiagömbök összetett és nagy felületet kitevő rendszere miatt a hővédő teljesítménye is jelentős. A két jelenség együttes, a bevonat vastagságához mérve kiemelkedő tulajdonságai alapján a MANTI® CERAMIC termék- család nem a hagyományos értelemben vett hőszigetelő anyag. Más, és sokkal több.

• Hatékony hővédelem kis rétegvastagságban
• Innovatív, környezetbarát összetétel
• Időjárásálló, jól tapadó és dekoratív bevonat
• Egyszerű és hatékony felhordás strukturált felületeken is
• Magyarországi fejlesztő- és gyártóbázis

A hővédő bevonatot komplett szolgáltatási csomagként, saját műszaki csapattal, magunk végezzük. A kivitelezés során az előkészített, por- és zsírmentes alapfelületre a felület típusától függően különböző rétegvastagságú alapozóréteg kerül felhordásra. Az alapozó rétegre több rétegben, meghatározott rétegvastagsággal kerülnek fel a közbenső rétegek, amiket egy záróréteg követ. Minden réteg előre meghatározott vastagságban kerül felvitelre. A kivitelezéshez air-less szóróberendezést használunk.

Küldjön üzenetet most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!