<

Nyelv:

Szűrőpatron tisztítás, regenerálás

Cégünk vállalja porleválasztó patronok tisztítását, regenerálását rövid határidővel. Komplett szolgáltatásként igény szerint a szűrőpatronok ki- és beszerelését, illetve el- és visszaszállítását is elvégezzük. Gyógyszeripar által auditált tisztítási technológiánk garantálja a legérzékenyebb technológiáknak történő megfelelést. Bármely standard vagy egyedi mérető szűrőpatron tisztítását vállaljuk.

Patronos szűrő tisztítás folyamata:

Az általunk, erre a feladatra, gyógyszeripari célokra kifejlesztett, szennyvízkezelő egységgel ellátott mosóplatform vegyszeres fertőtlenítése után belehelyezzük a szűrőpatront. Ezután vegyszermentes, maximum 70 C˚ fokos, magasnyomású tiszta vízzel a teljes szűrőfelületet és a tartó elemeket megtisztítjuk a szennyeződésektől.

A tisztítás időtartama függ a lerakódott szennyeződés mennyiségétől és minőségétől. Az elfolyó vizet a berendezéshez tartozó szennyvízkezelő egységgel tisztítjuk, kezeljük. A tisztítás során vegyszert nem alkalmazunk, és a szűrőfelület sérülését elkerülendő, egyéb mechanikai tisztítás sem történik.

A tisztítást követően a patronok egyenkénti átvizsgálása történik, az esetleges, az üzemi használat során keletkezett sérülések felmérésére.

A szűrőpatronokon igény szerint mikrobiológiai vizsgálatot végzünk. A vizsgálatához egy higiéniai gyorsteszt berendezést használunk, mellyel a felület mosás utáni mikrobiológiai tisztasága mérhető. A mért értékkel szemben támasztott határértékeket mi határozzuk meg, a szennyeződés jellegétől és a felület típusától függően. A méréseket egyenként dokumentáljuk és csatoljuk a mosási jegyzőkönyvhöz.  

A patronok szárítása az erre a célra kialakított szobahőmérsékletű helységben történik. Ezt követően a patronokat egyenként csomagoljuk és szállításra készítjük elő.

Kisérő dokumentációk: szállítólevél, műbizonylat, biztonsági adatlap.

Küldjön üzenetet most! Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak!